Personalrestaurant
I personalrestauranten serverer Kristian og teamet dagens varmrett!
Det serveres også dagens suppe og minst et vegetarisk alternativ. Utover dette finner du en velfylt salatbar og egen stasjon med brød, knekkebrød og diverse pålegg.
Vår personalrestaurant driftes av Evat, og i spissen regjerer den eminente kokken Kristian som sammen med sine dyktige medhjelpere legger sin sjel i å servere personalrestaurantens besøkende variert, fargerik og sunn mat. Kristian har hatt lang fartstid i det kreolske kjøkken, hvor flere år i Texas og New Orleans gav ham en krydder-kompetanse som beriker alt han berører.
På Bergehus ønsker teamet å servere fersk og naturlig mat som er sunn for både kroppen og kloden. Vårt fokus er å tilby næringsrik og variert kost som skaper matglede. Vi går for restaurantfølelsen, så på Bergehus plater kokkene varmretten på tallerken samt at du finner bestikk og servietter på bordene.
Vi benytter råvarer i takt med de fire årstidene, noe som sikrer høy kvalitet og gode smaksopplevelser. Norske råvarer er en viktig del av vår matkultur, og vi verdsetter lokal verdiskaping. Evat er derfor stolt av å samarbeide med matprodusenter og leverandører for å sikre kortreiste, bærekraftige råvarer av ypperste kvalitet.
Utover personalrestaurantens åpningstider, er det tilgjengelig en vareautomat utenfor restauranten med et utvalg av mellommåltider og drikke.
Ved behov for mat til møter, interne tilstelninger eller arrangementer kan man ta direkte kontakt med kjøkkenet for å avklare tilgjengelighet og passende alternativer for servering.
Kontakt
Evat v/Kristian
e-post: frojasgate15@evat.no
T: +909 92 459