Kantine

I tillegg til dagens varmrett bestående av kjøtt eller fisk, vil det alltid være dagens suppe og minst et vegetarisk alternativ. Utover dette finner du en velfylt salatbar og egen stasjon med brød, knekkebrød og diverse pålegg. Er man flink til å spise opp maten sin, hender det og at en søt overraskende belønning fra kjøkkenet dukker opp i ny og ne.

Vår kantine driftes av Compass Group, og i spissen regjerer den eminente kokken Kristian som sammen med sine dyktige medhjelpere legger sin sjel i å servere kantinens besøkende variert, fargerik og sunn mat.  Kristian har hatt lang fartstid i det kreolske kjøkken, hvor flere år i Texas og New Orleans gav ham en krydder-kompetanse som beriker alt han berører. Kompetansen tok han med seg hjem og etter å ha importert inn - og utdannet flere kjøkken i Skandinavia med - kreolsk krydder og sauser, driftet han flere restauranter og startet bl.a. opp en vegansk café før han for ca. 12 år siden fant seg til rette her på Bergehus. Kjøkkenets hovedfokus er å utnytte råvarene til det fulle, hvor grønnsaker spiller en stor rolle i komponering av varmrettene. 

Utover kantinens åpningstider, er det tilgjengelig en vareautomat utenfor kantinen med et utvalg av mellommåltider og drikke.

Ved behov for mat til møter, interne tilstelninger eller arrangementer kan man ta direkte kontakt med kjøkkenet for å avklare tilgjengelighet og passende alternativer for servering.

Kontakt
Compass Group v/Kristian
e-post: restaurant.4513@compass-group.no
T: +909 92 459